Tallgårdens förskola finns i stadsdelen Nordantill och består av två avdelningar med åldersindelade barngrupper.
Syftet med denna blogg är att öka vårdnadshavares möjlighet till delaktighet i förskolans verksamhet och skapa ännu en informationskanal från förskola till dig som vårdnadshavare.

torsdag 29 september 2016

Nytt avhägningsrum

Efter vår senaste ombyggnad på kotten kom det in synpunkter från er föräldrar,
Vi har tagit synpunkterna under reflektion och funderat på hur vi kunde göra det bättre
Här är resultatet
Vi hänger nu jackor till vänster in och regnkläder till höger in
Detta ger mer plats för barnen kläder samtidigt som vi har mer utrymme för barnen i verksamheten samt för plats att göra er föräldrar delaktiga i vår pedagogiska dokumentation.
Några krokar saknas men är beställda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar